Új autókulcs alkatrész kellene?

Szponzorált tartalom

autókulcs

autókulcs

Bosszantó tud lenni, amikor a kocsikulcs kezd darabokra hullani és az ember azzal tölti az idejét, hogy keresi a kiesett gombot az autóban vagy épp próbálja összerakni a házat, hogy ki tudja nyitni az ajtót.

Vége a bosszankodásnak, hiszen új autókulcs olcsón is beszerezhető sőt, ha csak bizonyos alkatrészekre lenne szükséged, azokat külön megvásárolhatod! Az Autokulcs24.hu webáruházban mindent megtalálsz márkához kapcsolódóan, így bármilyen autód is legyen, megoldódhat a kulcsos probléma!

Bicskakulcs, átalakító és kulcsház is megtalálható a kínálatban az immo chip, mikrokapcsoló és elemek mellett. Márkajelzés nélküli utángyártott autókulcs választékuk biztosítja a lehetőséget arra, hogy jó áron, gyorsan és egyszerűen beszerezhessük a szükséges termékeket.

Ha régi a kulcsház, gyakran előfordul, hogy elöregedik a műanyag, gumi része. Ez a gombokra és kulcsházra jellemző általában. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha ugyanolyan változatot vásárolunk, hiszen akkor nem kell egyéb alkatrészeket is beújítanunk, költeni rájuk.

Szervízkulcs, transponder chip, komplett kulcs és elektronika is elérhető egy helyen, avagy minden, amire csak szükség lehet az autókulcs kapcsán. Az sem baj, ha van egy pótkulcs, hiszen bármikor megeshet, hogy probléma adódik az eredeti kulccsal és egyszerűbbé tenné a dolgokat, ha lenne egy másik és nem kell napokat várni rá, hogy újra rendesen lehessen használni az autót.

A külső elemek, avagy a kulcsház és a gombok sokkal sérülékenyebbek, mint az egyéb alkatrészek. Ezek kívül vannak és folyamatosan mechanikai behatás éri őket. Idővel megkopnak és különböző problémákat tapasztalhatunk. Ha kiesik egy gomb, az bosszantó tud lenni, hiszen nem tudjuk megfelelően használni a kulcsot innentől kezdve. 

Nagy népszerűségnek örvend a bicskakulcs, mint autókulcs, ami kényelmes, modern és persze nagy előnye, hogy nem lóg ki a kulcs feje, így az nem tud kárt tenni az öltözékben, ha éppen szebben szoktuk hordani azt vagy a táskában, mobilban. Programozásban kellene segítség? Másolás árak érdekelnek?

A webáruház minden alapvető terméket rendelkezésre bocsát számos autómárka kapcsán. Ha valamit nem találsz a kínálatban, akkor vedd fel a kapcsolatot velük és segíteni fognak a beszerzésben!