A Katica csoport új pólói.

Szponzorált tartalom

póló webáruház

póló webáruház

Két éve dolgozom óvodapedagógusként. Szerintem a világ legszebb szakmája. Mindennap melegség járja át a szívem, mikor belépek a terembe, hiszen millió szeretetet tudok magamba szívni. Az idei évben új csoport alakult, ahol kicsik és nagyon együtt voltak, tehát egy vegyes csoport. Szerintem ez szuper dolog, hiszen szerintem sokkal könnyebben fejlődnek ki a kicsik szociális készségei.  Lényeg a lényeg, hogy Katica csoport néven fut ez az egész, a többi óvó nénivel pedig azt találtuk ki, hogy a csoportképen mindenki viseljen egyenpólót.

Szükségünk volt tehát egy olyan helyre, ahol el tudjuk készíttetni ezeket a pólókat a picurkáknak. Pont erről beszélgettem az egyik anyukával, aki elküldte nekem az egyik póló webáruház címét, mondván, ő innen már többször is rendelt és nagyon megvolt vele elégedve. Így kerültem a lolmarkt.hu oldalára.

Fontos volt, hogy a pólók jó minőségűek legyenek és persze, lehessen őket gond nélkül mosni, hiszen mint tudjuk, a gyerekek gyakran maszatolják össze magukat, ezért a mosógépnek mindig készenlétben kell lennie. A másik, ami a nagyon tetszett, hogy nem csak a saját mintákból lehet választani, hanem lehet küldeni grafikát is, de akkor sincs baj, ha csak fejben van meg az ötlet, annak a megvalósításában is segítenek, csak fel kell őket hívni.

Végül igazán imádnivaló pólók születtek. A picurkák imádták és nagyon jó képek születtek, mindenki hatalmas vigyorral az arcán néz a kamerába!

Mindenkinek ajánlom ezt a póló webáruházat, mert nagyon sok jó dologra lehet itt rálelni.