Nem csak a munkához, az otthoni dolgokhoz is megtaláltam a legjobb nyomtatókellék shopot!

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatresz.hu/patron

nyomtatoalkatresz.hu/patron

Nemrég vettünk egy nyomtatót a háztartásunkba, amire korábban azért nem volt szükségünk, mert a páromnak, és nekem is lehetővé tette a munkahelyünk, hogy ott nyomtassuk ki azokat a dolgokat (nem túl nagy számban), melyeket nekünk valamiért kinyomtatni kellett. De régen, csak néha volt ilyen tényleg. Akkoriban kevesebbet nyomtattunk… A feleségem viszont egy autósiskolában kezdett el dolgozni, én pedig home officeba kerültem. Sokat nyomtatnak ők is már – KRESZ-példákat, olvasnivalót a tanulóknak stb. –, de azért ott messze nincsenek akkora kapacitások, nyomtatói téren, mint az előző munkahelyén.

Így tehát vásároltunk egy nyomtatót, én pedig a saját munkáltatómnál érdeklődtem, hogy a benti irodákba honnan szerezték be a sok patront, és azt az óriási mennyiségű papírt, amit felhasználtunk. A válasz a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldal volt, mert itt minden elviselhető áron található meg, még a legnagyobb infláció, és piaci árelszabadulás közepette is, pláne előnyös innen rendelni, ha több dolgot kérünk egyszerre. Ez utóbbira már a fejlécben is felhívják a figyelmet, de érdemes elolvasni mindent róluk, mert ez egy nagyon vevő-barát webshop. A leírásaik a vásárlás menetéről és feltételeiről meg fognak győzni mindenkit.

Hogy mit értek ezalatt? Végre egy olyan shopot találtam a nyomtatoalkatresz.hu/patron címen, ahol, ha gyorsan szerezne be valamit az ember, és akár először jár ott, regisztráció nélkül is le lehet adni rendelést. Minimális rendelési összegként egy olyan alacsony összeghatárt jelöltek meg, amit ilyen termékek esetén nagy eséllyel úgyis átlép majd a túlnyomó többség, tehát teljesen korrektek ilyen szempontból is. Nem arról van szó, hogy azért ingyenes náluk a kiszállítás, mert elvárják, hogy eleve drágán rendeljünk – máshol gyakran csinálják ezt, a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalon erről viszont szó sincs. Méltányos tehát ez az eljárás.

Örülök, hogy ezt a kereskedőt javasolták nekem a cégnél. Én messze nem rendelek annyi mindent, mint anno ők, ott a munkahelyemen, de nagyon bejött így is. A futár gyors, a vevőszolgálat kedves, ha érdeklődünk valami miatt, és mint mondtam: jók az áraik, ez nagyon fontos! A patronokok túl (amire nekünk itthon általában szükségünk van) árulnak még a patronoknál is sokkal több gyártó nyomtatóihoz tartozó tonereket, és más kiegészítőket is, amiket a nyomtatás folyamata bárkinél igényelhet. Cégek és magánemberek mind megtalálnak mindent. Patronból és tonerből sok esetben van gyári, vagy utángyártott termékük is. Vannak dobok, fixálók, transzferek, festékszalagok, faxfilmek, és sokféle nyomtatópapír, még fényképek nyomtatásához is. A papír általában egészen eltérő, sokféle kiszerelésben, mennyiségben, hogy szintén be tudják lőni cégek és nem cégek különféle igényeit. A HP-tól a Canonig, az Epsontól a Lexmarkig, még olyan márkák nyomtatóihoz is vannak cuccaik, amely márkákat én nem is ismertem előtte, szóval nézzetek szét a kínálatukban szerintem. Ingyenes kiszállítás, mennyiségi kedvezmény a rendelt dolgok árára, több szempont miatt is megéri.