H7 LED izzó a Detektorbolt kínálatában!

Szponzorált tartalom

H7 LED izzó

H7 LED izzó

Minden gépjármű esetében működő világítással szabad csak elindulni az úton. Ezt minden elindulás előtt ellenőrizni kell, van aki megteszi, van akit csak úgy figyelmeztetnek akár út közben, hogy kiégett, nem működik megfelelően a világítása. A H7 LED izzó előnye, hogy minden fajta átalakítás nélkül behelyezhető a halogén világítás helyére.

Nagyon jó fényerővel rendelkezik mind a nappali, mind az éjszakai körülmények között. Olykor, bizonyos autó típusoknál nem olyan egyszerű az izzócsere, mint amilyennek elsőre tűnik. A H7 LED izzó esetében azonban nem kell semmilyen átalakítás vagy bármi plusz munka, hiszen egyszerűen ki lehet cserélni a régi izzót erre az új darabra.

A H7 LED izzó R változata a legújabb modell, ezt lehet megrendelni a Detektorbolt weboldaláról, kiszállítással. A weboldalon egyébként részletes leírást találunk mind a termékről, mind arról, hogyan kell kicserélni az izzót az autón, motoron.

Alkalmas ködlámpába, tompított fényszóróba, reflektorba, így rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A Sirius led esetében nem kell a gyári foglalatot átalakítani, egyszerűen kicserélhető az új H7 LED izzó a régi izzót helyettesítve. Másik tulajdonsága, hogy polaritásfüggetlen, ennek köszönhetően nincs szükség a pólusok cserélgetésére a bekötésnél. Kerámiához hasonló hibrid anyag a test és a talpazat, így jó hővezetéssel rendelkezik.

Amennyiben minőségi fényforrást szeretnénk az autóba vagy motorba, akkor ezzel az izzóval megtalálhatjuk számításainkat! A detektorbolt.hu oldalán megannyi praktikus, minőségi megoldást találhatunk a gépjárművekkel kapcsolatban, online vásárlási lehetőséggel.