Dohányzásról leszokás a Prevenció Patikával.

Szponzorált tartalom

dohányzásról leszokás

dohányzásról leszokás

A dohányzásról leszokás egy nagyon nehéz dolog. Sok embernek nem is megy segítség nélkül, sajnos nekem sem ment. Ma már szerencsére vannak olyan eszközök, amik abban segítenek, hogy ez zökkenőmentesen, vagy ha nem is zökkenőmentesen, de jóval könnyebben menjen, mint amúgy menne. Én anno a Prevenció Patika kínálatát hívtam segítségül, ugyanis náluk van egy olyan alkategória, ahol azokat a termékeket árulják, amelyek a dohányzásról leszokásban segítenek. Itt árulnak mindenféle tapaszokat különböző árkategóriában. Vannak nyilván drágábbak és olcsóbbak is, mindenki ki tudja választani, hogy neki melyik tetszik a legjobban. Nekem az tetszett a legjobban, hogy 14 000 Ft felett mindenkinek ingyenes a kiszállítás. Elsőre soknak találtam azt az összeget, de egy idő után azt csináltam, hogy több doboz tapaszt rendeltem egyszerre, és így elég gyorsan összejött ez az összeg. Nekem az a legkényelmesebb, ha nem házhoz rendelem a csomagomat, hanem GLS csomagpontra. Így akkor tudok elmenni érte, amikor nekem a legkényelmesebb, nem kell folyamatosan figyelemmel kísérnem, hogy vajon mikor érkezik a futár, és én vagy valaki más otthon tud-e lenni akkor. Ez mindig nagyon macerás volt a családomnak, így már szinte csak csomagpontra rendelek.

Bár így még mindig nem olyan kényelmes a vásárlás, mintha az ember a saját otthonába rendelné a dolgokat, de nekem már ez is nagyban megkönnyíti a dolgomat. Így nem kell sorban állni a gyógyszertárban, amikor egy csomóan vannak bent például. Rendszeresen úgy jártam, hogy be kellett ugranom mondjuk egy kis fájdalomcsillapítóért, de nagyon siettem, és nyilván akkor vásárolták fel előttem a fél patikát. Ezzel alapvetően semmi bajom, mert a másik ember nem tehet róla, hogy én pont akkor sietek, de nekem nagyon idegesítő volt ez mindig is. Az online rendeléssel ez megszűnt, így már csak a GLS csomagponton kell várnom, de ez mindig kevés idő, pikk-pakk meg szoktam kapni a csomagomat. Emellett az is előny szerintem, hogy 1996 óta jelen vannak az egészségügyben, és végzik a tevékenységüket. Ez idő alatt biztos volt már lehetőségük kitapasztalni, hogy mik azok, amiket érdemes a webshopjukban árulni, mert biztosan jó termék lesz az embereknek.

Egyik alkalommal, ahogy görgettem, belefutottam abba, hogy van Prevenció Prémium Klub is. Mivel elég sokat rendelek innen, nem csak tapaszt a dohányzásról leszokáshoz, hanem már szinte minden mást is innen vásárolok, úgy gondoltam, hogy bármi is ez a program, nekem biztosan hasznos lehet és ki fogom tudni használni. Olvastam a weboldalukon, hogy a Prevenció Prémium Klub az első, amelyet létrehoztak a patikák között, így tényleg egyedülállónak mondható. Természetesen azért is egyedülálló, mert például szakemberek állnak a rendelkezésünkre ingyen persze, ha bármi kérdésünk van. Ez számomra azért megdöbbentő, mert mások súlyos pénzeket fizetnek ki azért, hogy akár csak egy tanácsért is eljussanak orvoshoz. De ez még nem is minden. Folyamatosan biztosítanak mindenféle kedvezményeket a klubtagoknak. Nekem ez nagyon szimpatikus hozzáállás volt, mert szeretem akkor megvásárolni a szükséges termékeket, amikor azok éppen akciósak.

A klubtagokra nem érvényes a 14 000 Ft-os kiszállítási határ sem. Ugyanis a tagoknak lehet rendelnie bármilyen értékben, akkor is ingyenes lesz a kiszállítás. Én egyszer jártam már úgy, hogy elfogyott a tapaszom, de majd megőrültem egy kis cigarettáért. Tudtam, hogy sürgősen vennem kell valahol, viszont, ha kimentem volna a városba, akkor biztos elcsábulok egy dohánybolt felé. Így inkább leadtam a rendelést néhány doboz tapaszra, és csak meg kellett várnom, míg az inger abbamarad. Másnap reggel már kicsit lecsillapodtam, akkor már nem volt baj, de ha aznap este kimegyek, akkor biztosan veszek egy doboz cigarettát. Kár lett volna sutba dobni az addigi kitartásomat. Mindetek alapján én csak ajánlani tudom a Prevenció Patikát, mert csak jó tapasztalataim voltak eddig velük. Sőt, nem csak a Patikát, hanem a Prevenció Prémium Klubot is tudom ajánlani, mert olyan szuper dolgokat lehet ott is kapni, hogy bárkinek megérheti csatlakozni.