Csapatépítő ötlet a járművek szerelmeseinek, hogy biztosan jól szórakozzatok!

Szponzorált tartalom

csapatépítő ötlet

csapatépítő ötlet

Nem olyan szokványos, mikor a csajok szeretnének autós lánybúcsút. Ez viszonylag ritka, de én megtaláltam a legjobb lehetőséget, ahol nem autók, hanem egy vitorlás van a középpontban.

Az idei évben a csapatépítőnkről a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldal gondoskodott.

A Balaton térségében szerveznek csapatépítőket, születésnapokat, konferenciákat, céges rendezvényeket és lánybúcsúkat, legénybúcsúkat is.

Ennek a cégnek a szervezésében mentünk vitorlázni, amit nagyon élveztem, Nagyon jól meg volt szervezve, voltak logikai, több agyi aktivitást igénylő, klasszikus csapatépítő feladványok, amit együtt kellett megoldanunk a kollégáimmal, utána pedig elmentünk vitorlázni.

Szeretem a járműveket, főleg az autókat, de a vitorlás is egy hatalmas élmény volt. Jókat beszélgettünk a kollégáimmal, együtt segédkeztünk a kapitánynak irányítani a hajót, felejthetetlen élmény volt az egész csapatépítő.

Nagyon jól szervezte a cég, minden tökéletes volt, minden feladat érdekes volt, nagyon jól éreztem magamat. Mikor hazamentem, megnéztem a cég honlapját, a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalt, és akkor láttam, hogy leánybúcsúkkal is foglalkoznak, a linkjüket pedig azonnal el is küldtem az egyik barátnőmnek, aki egy autó rajongó barátnőnk lánybúcsúját szervezi.

Eleinte egy limuzinos megoldásra gondolt, a terv az volt, hogy kicsit kocsikázunk, aztán beülünk egy bárba és elmegyünk bulizni, de ez sokkal jobb, sokkal érdekesebb az eredeti ötletnél.

Itt több programcsomag is van. Kiválaszthatjuk, hogy mennyi időre szeretnénk kibérelni a vitorlást, hogy ott szeretnénk-e aludni, sok változó van, valamilyen szinten fixek az alapok, de segítenek mindenben a cégnél, ha esetleg valami extrában gondolkozunk.

Mivel nagyon szereti a barátnőm az autókat és a hajókat, repülőket is, ez a tökéletes helyszín a számára.

Kész szerencse, hogy ide szervezték a csapatépítőnket, mert így volt alkalmam megtapasztalni, mennyire jól szervez a cég, hogy mennyire lelkiismeretesen állnak hozzá a rendezvényszervezéshez.

Meg tudtam nézni, milyen hajóik vannak, milyen eszközök állnak a rendelkezésükre. Nekem nagyon tetszettek a programok, minden nagyon profin volt megszervezve és nagyon gördülékenyen zajlott, ezért is mertem ajánlani a barátnőmnek.

Nagyon meg voltam elégedve velük, nagyon jó volt a csapatépítő, biztos vagyok benne, hogy egy lánybúcsút is ugyanilyen magas színvonalon le tudnak majd bonyolítani, ha arra kerül a sor.

Nagyon vonz a korlátlan alkoholfogyasztás a kínálatukban, az, hogy a vitorlással körbejárhatjuk a legjobb strandokat, este pedig a legjobb szórakozóhelyeket is megnézhetjük.

Láttam, hogy csapatépítésnél is nagyon sok program közül lehet választani, mi most vitorláztunk, de van lehetőség SUP, sárkányhajó és Quad kipróbálására is. Evezni is lehet itt, és ahogyan nálunk is volt, beltéri csapatépítésre is van lehetőség, ami nekem nagyon tetszett.

Szerintem jó volt, hogy bent kezdtünk, majd a vitorláson folytattuk a napot. Tetszettek a programok, ezért, ha valaki a Balaton körül szeretne valamilyen programot, ajánlom, keresse fel a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalt.