Adequit lett az uzletresz.com oldalból!

Szponzorált tartalom

adequit

adequit

Minden szolgáltatás esetében folyamatos cél a fejlődés. Pontosan igaz ez a továbbiakban adequit névre keresztelt uzletresz.com oldalról, amely továbbra is egy cégértékesítési és tőkebevonási portál, ám mostantól angol nyelven is elérhető a felhasználók számára!

Ez azt jelenti, hogy hirdetést feladni angolul is lehetőség van, illetve a különböző blog bejegyzések angol nyelven is elérhetők. A hirdetésfeladásnál csak akkor lesz angol nyelvű változata a bejegyzésnek, amennyiben a megrendelő erre igényt tart.

A szolgáltatások változatlanul széles körben fedik le a cégvásárlással és cégeladással kapcsolatos lehetőségeket, ugyanakkor a díjazással kapcsolatban már vannak változtatások. Ezekről részletesen az adequit.com oldalon olvashat.

Amennyiben cége eladását tervezi, a standard és private platformok ugyanúgy rendelkezésre állnak, mint ezelőtt, így hát azokat a szolgáltatásokat élvezheti az eladás sikerének növelése érdekében, mint eddig. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha vásárlási szándékkal keresi fel az oldalt és annak kapcsán szeretne élni a rendelkezésre álló tanácsadói szolgáltatásokkal vagy más egyébbel.

Az adequit.com hirdetési és tanácsadási díjait megtekintheti a weboldalon, mely előtte uzletresz.com volt.