Komoly problémát jelent az ittas vezetés, de szerencsére a barátom, aki több balesetet is okozott, már jól van.

Szponzorált tartalom

alkoholizmus kezelése

alkoholizmus kezelése

Van egy barátom, akinek elég komoly alkoholproblémái voltak. Sajnos nem csak magában ivott otthon, hanem rendszeresen autóba ült alkoholos befolyásoltság alatt. Ennek következményében sajnos elég sok balesetet okozott, aminek a következében végül a jogosítványát is elvették.

Ekkor döntött úgy a családja, hogy közbe lépnek, és kezdetét is vette nála az alkoholizmus kezelése egy családi felépülési központban Szőcön.

Itt egy 28 napos intenzív programban vett részt, ahol több más függővel együtt tudott gyógyulni. Itt egy családi házban voltak elszállásolva, egész nap előadások, kezelések, beszélgetések voltak, hogy feltárják, ki miért lett alkoholista. Itt sokat kirándultak, sportoltak, ezzel is javítva az egészségüket, és természetesen addig sem gondoltak az alkoholra.

Szerencsére az alkoholizmus kezelése nála sikeres volt, így nem kellett további kezelésekre járnia. Ez a 28 napos program, a felepulok.hu szervezésében bőven elég volt neki.

Az alkoholizmus kezelése nem megy mindenkinél ennyire könnyen, Szerencséje volt, hogy a felpulok.hu vette kezelésbe. Ez a cég nagyon jó hírű, ugyanis 70-75%-os aránnyal gyógyulnak itt ki végleg a betegek az alkoholproblémáikból, ami egy nagyon magas szám.

Sokan megfordulnak itt, ezért is ennyire ismert cég. Azért ilyen jók az eredményeik, mert nem csak ebben a 28 napban foglalkoznak a betegekkel, hanem van náluk utókezelés program is, amely során tovább figyelik és segítik a náluk járt függőket.

Szerencsés a barátom, hogy a családja elhozta ide és sikerült leszoknia. Így, ha visszakapja a jogosítványát, már nem fog annyi balesetet csinálni!