Jó minőségű flexo nyomtatás

Szponzorált tartalom

Flexo nyomtatás

A modern technológia minden területen felgyorsítja és megkönnyíti a folyamatokat. Nincs ez másként a nyomdaiparban sem, ugyanis a flexo nyomtatás kiváló szintre jutott, a nyomóformák és a festékanyagok fejlesztésének köszönhetően. Több típusú flexo nyomtatást végeznek a RotoGraph-nál. A HQ UV-felxo, ami 7 színt takar, vagy 14-et két menetben. Idetartozik az öntapadós címke, a shrink-sleeve, valamint a monofólia nyomtatása is. A vízbázisú flexo 5 színig végezhető, főleg vonalas jellegű nyomatókhoz, rotációs stancolással.

Az öntapadós címkék ezzel a technikával is elkészíthetőek. A jó minőségű flexo nyomtatás révén, jobban értékesíthetőek lesznek az árucikkek, valamint az alkalmazás nedvességben, hidegben, melegben, párás helyiségben sem rongálja a címkéket. Ez nagyon fontos, ugyanis láthatónak kell lennie. A rossz stancolás és a gyengébb flexo nyomtatás révén, a termékcímkék elmosódhatnak, ezáltal Ön időt és pénzt veszít az újratervezéssel és készítéssel, ami egyetlen üzletembernek sem hiányzik. Tehát, ha szeretné, hogy a polcokon lévő termékek elnyerjék a vásárlók tetszését, akkor érdemes egy profi céggel együttműködni. Viszont, ami az öntapadó címke kitűnő minőségét illeti, itt segíthetnek abban, hogy a kezdetektől fogva a legjobb procedúrák által készüljön el. Vegye fel a kapcsolatot a céggel online, az oldalra kattintva vagy telefonon és mondja el az elképzelését! A tapasztalt csapat segít abban, hogy megvalósítsák mindazt, amit megálmodott.

A grafika felvázolását követően, Önnek jóvá kell hagynia, hogy tovább folytatódjon az elkészítésük. Ha pedig megvan a nyomtatás is, személyesen átveheti a nyomdából, de ki is szállíthatják az öntapadó címke modelleket. Fokozottan fontos, hogy próbáljon valamivel kitűnni, ezáltal a konkurencián felülemelkedni. Az olyan apróság, mint egy öntapadó címke is nagyban befolyásolja a vásárlók döntését. Ha pedig valamilyen pontgyűjtő akciót szervez, mindenképp készíttessen ehhez megfelelő címkéket, a promóció színvonalas arculata ugyanis kulcsfontosságú.