Egy garázskapu, ami többet ad a kényelemnél!

Szponzorált tartalom

garázskapu

garázskapu

Bármilyen döntést is hozunk az otthonunk kialakításával kapcsolatban, többnyire három fontos szempontot veszünk figyelembe a választásnál. Egyik a megjelenés, másik a praktikus, a harmadik pedig az ár. Hogy milyen az általunk felállított sorrend, az mindig egyénfüggő.

A garázsban tartott autóra jobban lehet vigyázni, biztonságban tudhatjuk, míg parkolunk vele, ezzel együtt pedig az értékét is jobban tudja tartani. Már csak az vet fel kérdéseket, hogy milyen garázskapu lesz az, ami mögött biztosítani tudjuk az autónk számára ezeket a feltételeket?

A szekcionált garázskapu esztétikus megjelenéssel bír, ugyanakkor biztonsági szempontból kimagasló megoldásokat tesz elérhetővé számunkra. Kazettás, szélesbordás és keskenybordás kivitelben készülnek, igény szerint pedig akár személybejárós kialakítással is kérhető.

A nem kívánt, külső behatolás ellen kiválóan véd, a választható biztonsági lehetőségek között rugótörés-, valamint ujjbecsípődés elleni védelem, betörés elleni védelem, nyitás érzékelők és ellenállás érzékelők választhatók. Mivel ezek a garázskapuk a csatlakozási pontoknál szinte megbonthatatlanok, így kizárhatjuk annak az esélyét, hogy ezen a ponton törnének be az otthonunkba!

A kinézetét illetően többféle szín közül lehet választani, és bármelyikre is essen a voksunk, egy szép, ízléses és modern látvány tárulhat a szemünk elé ezekkel az EuroDoor garázskapukkal. Mozgatásuk csapágyazott gumi görgőkkel történik, amitől könnyebb lesz a használata, ráadásul rendkívül halk működést tesz lehetővé.

A garázskapu kialakításánál fogva nem tud a sínből kicsúszni, ráadásul ha esetleg valamilyen oknál fogva a lecsukódáskor alá kerül valaki vagy valamilyen tárgy, akkor elkerülhető a baleset, hiszen érzékelve azt, újra kinyit. A szendvicspanelek minden előnyét magába foglalja, hiszen kiváló hőszigetelő is egyben mindazon előnyös tulajdonságok mellett, melyeket az előbbiekben felsoroltunk!