Törölhető tábla választékos kínálatban

Szponzorált tartalom

Törölhető tábla

A szemléltetés mindig nagyon fontos eszköz volt, amit a munkahelyen vagy az iskolában egyaránt hasznos módszerként alkalmaztak, bizonyos témák felvázolására. Többféle lehetőség van, amivel élhetünk a modern technika világában, de a rajzolás valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Itt jön be hasznos segítőtársként a törölhető tábla. Ennek a terméknek többféle változata létezik.

Falra akasztható és külön lábbal is kapható. Az alumíniumkeret garantálja a stabilitást és egyben minimális súlyt biztosít. A törölhető tábla nagy előnye, hogy könnyedén szállítható. Irodákba, osztálytermekben remekül fest. Akár még otthonra is megrendelhetjük. Megéri kihasználni a benne rejtőző lehetőségeket.

Hosszú távú befektetésnek számít, mert igen tartós és bármikor átszerelhető egyik helyről a másikra. Egydarabos, de több szárnyú kihajtható változat egyaránt létezik belőle. Ismerjük meg az árakat az irosz.hu oldalon és válaszunk körültekintően! A törölhető tábla csak arra vár, hogy megrendeljük és rendszeresen használatba vegyük.