A családi autónk megfelelő szervizelése

Szponzorált tartalom

gumi cseréje

gumi cseréje

A megfelelően szervizelt autó a családok számára, pláne ha kicsi gyerekek is vannak, határozottan előnyösebb tud lenni a közösségi közlekedésnél. A buszokon, villamosokon, metrón könnyebb elveszíteni szem elől a gyerekeket, illetve olyan emberekbe botlani, akik a veszélyesek lehetnek rájuk nézve. Mindez elkerülhető ha van egy kényelmes, megbízható családi autónk, amivel bármikor és bárhova eljuthatunk.

Amikor kocsit akartam venni, már akkor ráleltem a Méta Autószervizre Budapesten, mert a bevizsgálásában is segítenek.

Unokatesómnál épp a gumi cseréje volt esedékes, és emiatt javasolta őket, mert ezzel is hozzájuk jár.

A hangsúly minden esetben a megbízhatóságon van egy család számára azonban bármilyen márkájút és típusút, illetve bármilyen korú járművet is választunk, nincsen garancia arra, hogy autónk nem romlik el. Ilyenkor kifejezetten bosszantó lehet, ahogy szinte korlátok közé szorul a család. Egy elromló autó megnehezíti az óvodába, iskolába, munkába vagy éppen az orvoshoz járástól kezdve a nagyszülők látogatásáig mindent. Ilyen esetben az amúgy is bonyolult logisztikázás szinte megoldhatatlanná válik.

Ezért fontos ismernünk egy ilyen jól bejáratott, megbízható autószervizt, ami gyorsan és kielégítően tudja orvosolni gépkocsink problémáit annak érdekében, hogy a család újra visszanyerhesse mobilitását. Nem szorul magyarázatra az, hogy az idő az otthon lévő kismamák és kisgyerekes anyukák számára is igen drága, hiszen egyszerre száz meg száz dologra kell odafigyelniük, minden programot időre megszervezniük. A megfelelő autószerviz kiválasztásánál a legtöbb családos számára rendkívül fontos szempont a megbízhatóság, a rugalmasság és a gyorsaság, de persze a költséghatékonyság sem szem elől tévesztendő tényező.

Amikor amúgy is kevés idővel zsonglőrködik az ember, akkor nehéz megszervezni a javítóműhelybe járkálást. A XIX. kerületi Méta Autószerviz (https://metaautoszerviz.hu/) ügyfélszolgálata kiemelten figyelmet fordít a rugalmas időpont egyeztetésre és a hatékony kommunikációra. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, illeszkedve a 21. századi elvárásokhoz, jórész digitálisan zajlik. Hosszabb munkálatok esetén pedig nem kell aggódni autónk aktuális állapota miatt, a szerviz munkatársai fejlett szervizszoftverük segítségével folyamatosan tartják velünk a kapcsolatot, valamint online árajánlatot is küldenek, amit – szintén online – el is lehet fogadni, így nem kell többször visszamenni emiatt a szervízbe. Ez a rugalmasság pedig aranyat ér, ha az ember folyton időszűkében van, mert éppen saját jármű nélkül kell menedzselnie a mindennapjait.

A megbízhatóság és az átláthatóság kiemelt prioritású szempontok egy autószerviz kiválasztásánál. A Métánál a szerelt gépjárművek javításáról készült munkalap és a járműhöz kapcsolódó digitális szervizkönyv online bármikor elérhető. További pozitív újdonság, hogy a Méta Autószerviznél a javítás során fotókat készítenek a gépkocsi állapotáról és ezen keresztül is követni lehet a folyamatot. Így mi is meggyőződhetünk arról, hogy jól halad a munka és jó kezekben van az autónk, anélkül, hogy a szervizt többször meg kellene látogatnunk. Ez családosként kifejezetten előnyös tud lenni, hiszen gyerekek mellett nem szívesen járunk folyamatosan a szervízbe autónk aktuális állapotának ellenőrzése miatt. Az autószerviz külön figyelmet szentel annak, hogy a várakozás is kényelmes legyen. Nem okoz problémát, ha a szoros időbeosztás miatt a gyerekekkel érkezünk A szerviz klimatizált ügyfélfogadó térrel rendelkezik, ahol kényelmesen meg is lehet várni akár a kisebb javításokat, ellenőrzéseket. Közben az ingyenes wifi használat is biztosítva van, így akár mesét is nézhetünk a kisebbekkel, a nagyobb gyerekek és a felnőttek pedig szintén le tudják foglalni magukat hasznos olvasgatással. Ha pedig a szervizesek minden igyekezete ellenére mégis ott kellene hagynunk a járművet, akkor szerencsére nem a világ végéről kell hazagyalogolnunk, mert a helyszínről busszal könnyen elérhető az M3-as Metró Határ úti megállója.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, számottevő előnye a Méta Autószerviznek, hogy sokféle autóval foglalkoznak, így nem kell az alapján nézelődni, keresgélni, hogy milyen márkájú a gépkocsink és egy márkaszervizben, sokszor csak az adott gyártó presztízse miatt, az indokoltnál nagyobb összeget otthagyni. A gumi cseréje szintén gyerekjáték nekik.

Ha pedig lecseréljük az autónkat, esetleg egy nagyobbra, hogy a bővülő család kényelmesen elférjen benne, akkor sem kell autószervizet váltsunk, hanem maradhatunk a Métánál. Mindent összefoglalva, családosként autóval sokkal előnyösebb közlekedni, hiszen bárhova és bármikor kötetlenül lehet utazni, a tömegközlekedéssel kapcsolatos nehézségekkel ellentétben. Azonban mindenki tapasztalhatja, hogy bármelyik autó elromolhat. Erre az esetre pedig az embernek ismernie kell egy megbízható szervizt. A Méta Autószervizben számomra különösképpen az a kiemelkedő és vonzó, hogy online lehet egyeztetni, követni a szervizfolyamatot, ezzel megkímélve magunkat a szervizbe történő felesleges szaladgálástól.