Thule kerékpártartó tetőre többféle változatban

Thule kerékpártartó tetőre

Ahogy beköszönt a jó idő, a bringások már készülődnek is az izgalmas biciklitúrákra. A Thule kerékpártartó tetőre nagyon okos és praktikus eszköz arra, hogy a kerékpárokat biztonságosan lehessen szállítani. A Thule gyár már a hetvenes évektől gyárt ilyen szerkezeteket, így volt ideje bőven a tökélyre fejleszteni.

Ez így is történt, hiszen ma már piacvezető ezen a téren. Többféle típusokat gyárt, amelyek mind-mind nagyon népszerűek a vásárlók körében. A Thule kerékpártartó tetőre azért is olyan keresett, mivel a klasszikus szálcsiszolt alumínium modellek mellett, a porfestett fekete alumínium színben is kapható.

Felszerelése is nagyon praktikus, a rögzítése megbízható, hála a megnövelt méretű rögzítő-pofának és az új kerékrögzítésnek. A Thule kerékpártartó tetőre megvásárolható és kibérelhető a stilusosutazas.hu webáruházon keresztül. Amennyiben Ön is tervezi már a kiruccanást kerékpárral, akkor nézzen körül az itt található ajánlatok között és rendeljen tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartót!