Mitől függnek a télikert árak?

Szponzorált tartalom

télikert árak

télikert árak

Létezik egy pompás módja annak, hogy egész évben használható, energiatakarékos kerthelyiséget kapjunk. Ez pedig a teraszépítés! Csodálatosan berendezhető egy üvegterasz, a gyönyörű virágok megkapják a természetes napfényt, fotelek, kisasztal biztosítja a kényelmet ebben a helyiségben. Itt nagyon kellemes lesz elfogyasztani a reggeli kávét, élvezni a napsütést, még a leghidegebb hónapokban is közelebb lehetünk a természethez.

Egy pihenőszobát vagy dolgozószobát is kialakíthatunk az üvegteraszon, ha úgy oldjuk meg, hogy az fűthető is legyen szükség esetén. Az időjárástól való védelemre mindenképpen gondolni kell egy üvegterasz megtervezésének idején, de az időtállóság is rendkívül fontos, valamint az anyagi lehetőségeink szintén befolyásolják a végeredményt. A nyílászárók minőségére is kimondottan nagy figyelemmel kell lennünk. Választhatunk bukó-nyíló ablakokat, esetleg elhúzható ajtókat.

Mindkettőnek megvannak a maguk előnyei, hátrányai egyaránt. Ha télen is szeretne a természet közelében lenni, akkor válassza ezt a megoldást! Annál is inkább, mert a télikert árak alakíthatóak a megrendelő igényei és anyagi helyzetétől függően.

Számtalan összetevő befolyásolja ugyanis a végső árat. Mindenegyes ház, környezet, terasz más, ezért nincs két egyforma beépített terasz sem, úgyhogy a télikert árak ezek miatt is különböznek. A telikertepites.net honlapján olvasható információk szerint, a télikert árak általánosságban 100-200 000 Ft között vannak. Tekintve a szerkezet anyagát, választani lehet műanyag, alumínium vagy horganyzott acél közül. A műanyag és az alumínium profilrendszer vegyítésével érhető el a legideálisabb ár/érték arány. De ezeken kívül a télikert tető típusa is befolyásolja a végső összeget. Ez lehet üveg, polikarbonát, cserép vagy zsindely. Kérhető zárható, szigetelt kutya- és macskaajtó beépítése, ugyanakkor a szigetelés milyenségétől is függ az ár. Érdemes ennél a vállalkozásnál megrendelnie a kivitelezést, árajánlatot pedig kérhet telefonon vagy a honlapon keresztül.