Denso Iridium TT, a legjobb választás

Szponzorált tartalom

Denso Iridium TT

Aki egy kicsit is ért a kocsikhoz, az biztosan tudja, hogy a gyújtógyertya technológiáknak roppant nagy fontosságuk van. Ami a fejlesztést illeti, a Denso Iridium TT olyan márka, amiről valószínűleg már sokan hallottak. A Denso külön lézerhegesztési technikát szabadalmaztatott, kifejezetten erre a célra. A kínálat közül a Platinum, valamint a Denso Iridium TT az, amit a leginkább értékesítenek. Ezek az alkatrészek remekül tükrözik a közkedvelt és nagysikerű japán precizitást.

A Denso gyújtógyertyák jellemzői között megemlíthető az, hogy a 90-es évek végén a gyártó elkészítette a világ legkisebb elektróda sugarú gyújtógyertyáját. Mindössze 0.4 mm-ről van szó, ami irídium ötvözetű. Amilyen kicsi a mérete, olyan erős az elektróda, ami csökkenti a szikra létrehozásához nélkülözhetetlen feszültség-igényt, de ugyanakkor a terjedési sebességét növeli. A Denso Iridium TT nem véletlenül örvend ekkora hírnévnek, elvégre csúcsminőséget biztosítanak mindenkinek. A weboldalon pedig kedvező áron juthat hozzá. Tudta, hogy az NGK a világ egyik legnagyobb gyújtógyertya készítője? A termékei között megemlíthető az iridium gyertya, ami olyan cégek nagy kedvence, mint például a BMW, VW, Opel, vagy a Seat. A legtöbb autó az NGK termékeivel szereli össze az autókat, ha pedig pótalkatrészekről van szó, akkor is ezt a fejlesztőt választják. A termék sikerének egyik titka az, hogy vékony elektródát gyártanak. Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért előnyösebb az ilyen?

Nos, ennek az erőtere koncentráltabb, emellett pedig határozottabb az elektronemissziója is. A vékonyabb elektróda kisebb hő-elvonású, így az ív energiája is több hőt tud átadni a keveréknek. Ennek következtében, az NGK iridium gyertya még a kedvezőtlen körülmények között is biztosítja azt, hogy az autót könnyen beindítható legyen. Végezetül fontos megemlíteni azt is, hogy az NGK iridium gyertya segítségével 100.000 km-es gyújtógyertya csereperiódus is elérhető. Ha szeretne rendelni egy profi gyertyát, akkor itt a remek alkalom, hogy gyorsan és jó áron jusson hozzá!