A Bang játék elhozza az igazi Vadnyugatot

Bang játék

Különböző kártyajátékokkal jól el lehet ütni az időt a kisgyerekek körében. Nemcsak a hagyományos magyar kártyával szeretnek játszani, mert érdeklődést mutatnak különböző témájú paklik iránt is. A Vadnyugatot előidéző Bang játék a 10 éven felüli gyerkőcöknek ajánlott és egyszerre 4-7 fő tud részt venni a játszmában.

Kiesős kártyajátékról van szó, ahol mindenkire egy bizonyos szerep jut, ami eldönti, hogy ki marad bent. A Bang játék szerepköreibe tartozik a seriff, annak a helyettese, a banditák és a renegát. A játékot izgalmasabbá teszi a tudat, hogy csak a seriff kiléte közismert, a többieké rejtély. Az ő feladata, hogy kiiktassa a rosszfiúkat, azonban a banditáknak szintén az a céljuk, hogy végezzenek a rendfenntartóval.

A nyertes az lesz, aki életben marad a végén és teljesítette a küldetését. A Bang játékban az ellenfél kiejtése hasonlít a vadnyugati párbajokhoz, hiszen lövések dördülnek el. A BANG! lappal kell rálőni a riválisra, azonban ez egyszerűen kivédhető a Nem talált! kártyával. Rendkívül szórakoztató, pörgős hangulatot teremt.